duminică, 29 noiembrie 2009

me here, twilight again

dap am ajuns si pe 28 la o zi dupa lansarea in cinema a filmului new moon.
personal nu am ajuns in cinema, pentru ca la mine in oras nu este, iar eu tocmai ce am tulito din bucuresti... dar am vizionat filmul de pe net si, dupa ce ca era de o calitate foarte proasta, este un pic lictisitor ... dar mult mai funny ca primul.
sincer cred ca daca voi ajunge sa-l vizionez intr-o calitate mai buna il voi aprecia mai mult.
inceputul respecta cartea, relativ cred ... nu prea am vazut figurile personajelor ... erau taite ... cat despre restul, nu am citit, asta urmeaza sa fac, deci nu stiu, dar este antrenat, desi cam enervant + boring pe la fazele cu jacob... mi-au placut insa cand au ajus pe la italieni, desi nu au fost prea prietenosi ... si nu ma refer la oameni..
dupa cum spuneam, nu am prea inteles de ce blondina nu a omorat-o sau macar sa o raneasca pe bella .. cam freaky dar ata ete...
finalul era de asteptat, am citit pe wiki so yeah ... desi nu puteam sa-mi imaginez chiar atat de detaliat conditia ... "marry me!" ... dang, never dreamed it!

anyway, acum aut o varianta mai buna a filmului, iar apoi ma apuc de citit midnight sun... deja st la ch 4 ... autoarea a pus un draft pe site si eu il voi citi ... apoi new moon si restul pana ... din nou la midnight sun ... suna ciudat, dar e adevarat...


revin cu inca vreo 3 pareri si opinii.. sort of..
acum ca am vazut filmul si cu sonor, imagine intreaga, subtitrare si mai ales intreg, pot sa spun ca am ami inteles cateva chestii chare chiar fac acest fim sa fie bun..
dap, am inteles faza cu Jane si Bella, wicked situation!
cat despre cele mai comice faza, pe care nu le prinsesem chiar bine : presents - "we coordinated" ; la za dreadfull party - "dating an older woman.. hot!" - emmet e prea funny :)) si mai ales finalul voturilor - "yes, it would be a releaf to not want to kill you all the time." + "noo... hell yeah!" si mai ales "shut up" - priceless face of edward, carlisle (mereu ii pocesc numele so sorry) si alice. ah si uitasem faza cu punch the wolf! bestiala sinucigasa de bella.. si mai ales mike! :))
no more spoilers si scuze celor ce nu vroiau spoilere..

daca mai are cineva pareri despre noul film, please share! :)

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

twilight - movie vs book

Azi discutam despre twilight.
De ce? Pentru ca e o frenezie, unde te uiti si unde citesti trebuie sa fie macar un articol despre aceasta nebunie.
Sincer eu nu sunt fan al filmului, dar mi-a placut cartea, e chiar funny.

Now let's debate. Ce e asa tare la film? Coloana sonora... si eventual actorii.. ca pana la 1/2 din film te plictisesti ca protagonisti se tot uita unul la altul dar nimic, no kiss, no hug, nici macar nu vorbesc ... in carte macar sti ce gandeste bella asa daca prinzi ce vrea sa zica scena x e bine, daca nu esti cu wtf pana la final.
Alte diferente, edward nu incearca sa o traumatizeze pe bella in padure, ci in pajistea din mijlocul padurii unde era soare ca lui ii place soarele si acolo fac ei multe teste, daca ma intelegeti, pe cand in film stau pe iarba si se uita unul la altul, iar testul il fac la bella in camera... nu, in camera, bella afla ca vorbeste in somn si ca doarme ciudat..
Sunt tot felul de diferente, filmul nici macar nu e comic, este prea monoton, iar la final deja se bat.. o si edward nu sare pe fereastra cu bella ii spune povesti, canta la pian pentru ea ca il pune familia si mie mi s-a parut ca rosalie nu era chiar atat de against bella.
Iar la spital, nu e ren (parca asa o cheama pe mama bellei) care e acolo cand bella se trezeste, ci edward care se preface ca doarme, dar e mai funny ca bipaia aparatul in carte si 'asta micii' iar fac teste si nebuneli.. pe cand in film nimica..
Iar jacob e trimis la bal de tatal lui sa vorbeasca cu bella si le intrerupe dansul celor doi, care nu danseaza pe-afara, danseaza inuntru ca oamenii normali.. si nu la singurul bal din film, ci la balul de final de an ca pe-alalalt il rateaza..
Si as putea continua, in loc sa bage din aceste faz funny, ei baga cele mai monotone chestii! Dude zat is boring, sper ca filmul al 2-lea sa fie mai bun, mai ales la cata reclama i-au facut .. ca ma abtin sa nu citesc cartea pana nu il vad, desi daca si la asta ii taie inceputul (coudn't help read the 1st page) cred ca ma las de filmele din serie..
Astept sa citesc si celelalte 2 carti eclipse si breaking dawn si mai ales midnight sun ca este din punctul de vedere al lui edward, poate ca din punctul lui e mai funny ca din punctul lui bella...
What? If it's funny, it's funny!

Pana dupa 27 cius cu subiectul!




Din cate am inteles nu exista inca o coperta oficiala pentru a 5-a carte, dar acestea sunt chiar interesante, chiar daca sunt facute de fani. De ce? Pai fiecare simbolizeaza ceva ... desi acel mar muscat da mai mult spre death note ..
Sa o luam pe rand: marul - death note - pe mine nu ma duce decat la faptul ca ii suteste marul lui bella de pe coperta prime carti si incepe sa-l manace ... de fapt eu nu stiu nici ce reprezinta copertile celorlate carti, dar na, ce sa-i faci? Trandafirul este chiar bestial, are o petala in forma de colt - edward e vampir => colt si este elegat si whatever => trandafir, iar cea cu fluturasul este chiar la subiect: fulture = bela, chestie rosie (banuiesc ca e o floare carnivora) = edward ... dar sa vedem ce parere are si autoarea ca astia mereu au alte idei...

miercuri, 18 noiembrie 2009

ce e viata?

am de facut un referat la facultate, iar aici voi crea o monstra din el!

Viata ... este dura, grea si in principal o porcarie, dar hai sa nu mai fim pesimisti si sa ne dam pe biologie, chimie, genetica si de-astea.

Viata este reprezentata de totalitaltea proceselor metabolice desfasurate intr-un organism. Aceasta variaza in functie de durata proceselor si natura acestora. Celula este unitatea fundamentala a vietuitoarelor, adica in celula sunt reprezentate toate procesele fundamentale pentru supravietuire ale fiintelor vii. Din punct de vedere chimic, miscarea electronilor in jurul nucleului si salturile pe care acestia le desfasoara de pe un strat pe altul reprezinta viata atomilor.

si acum de pe net:
  • a characteristic state or mode of living; "social life"; "city life"; "real life"
mda, asta nu prea ma intereseaza ca eu nu vorbesc de caracteristicile vietii ci de ea la propriu!
  • the experience of being alive; the course of human events and activities; "he could no longer cope with the complexities of life"
dupa cum supuneam: viata reprezinta experienta de a fi vii si de a urma cursul activitatilor si evnimentelor, foarte clasic...
  • the course of existence of an individual; the actions and events that occur in living; "he hoped for a new life in Australia"; "he wanted to live his own life without interference from others"
tot aia dar in alti termeni, deh, daca luam din dictionar...
  • animation: the condition of living or the state of being alive; "while there's life there's hope"; "life depends on many chemical and physical processes"
viata reprezinta animarea unui corp... stiu ca suna cam sadic, dar este intr-un fel destul de adevarat, adica daca iei un corp si ii scoti sufletul nu se mai misca adica nu mai e animat => viata = animare (adica suflet?)
  • the period during which something is functional (as between birth and death); "the battery had a short life"; "he lived a long and happy life"
perioada de functionare: adica viata ... suna bine si este si adevarat..
  • the period from the present until death; "he appointed himself emperor for life"
pai cam tot aia cu ce e mai sus ...
  • a living person; "his heroism saved a life"
o persoana care este in viata adica tot o persoana animata...
  • liveliness: animation and energy in action or expression; "it was a heavy play and the actors tried in vain to give life to it"
a da viata unei chestii adica ai da energie si expresivitate...
  • living things collectively; "the oceans are teeming with life"
de-aici nu se mai leaga de viata ca subiect, mai mult aspecte ale ei...
  • the organic phenomenon that distinguishes living organisms from nonliving ones; "there is no life on the moon"
un fenomen ce diferentiaza organisme vii de organisme moarte...

What is Life presents conceptual thinking in biology. While many current issues in biology are based on simple ideas, the elucidation of biological mechanisms that explain diverse aspects of life is challenging because cells and organisms are complex systems. To understand how biologists study the structure and function of living organisms one has to understand the relationship between experiment and theory. Such an understanding amounts to scientific literacy.

desi nu prea are legatura cu ce e viata, mai mult cu intrebarea si cu ce vor biologi si cu ce e a intelege, dar na, se mai intampla, mie imi place pentru ca prezinta intrebarea din punct de vedere biologic.

Exista si o carte de Erwin Shrodinger numica What is life ! dar e prea lunga ca sa o citesc acum asa ca voi share za opinion alta data ...

Altele de pe alt site:

Viaţa e nepreţuitul ambalaj al nefericirii.

Viaţa este o curgere, este un fluviu, este o mişcare continuă. Dar oamenii au impresia că ei înşişi reprezintă ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este încremenită; viaţa este o continuă schimbare. Cu cât există mai multă schimbare, cu atât viaţa este mai abundentă. Iar o viaţă abundentă aduce cu sine extraordinare schimbări, clipă de clipă.

Viaţa este suma tuturor alegerilor tale.

Viaţa este o glumă şi o joacă.

Viaţa este un muzeu cu oameni de ceară care fug speriaţi de umbre, topindu-se.

Viaţa este o tragedie atunci când e privită în prim-plan şi o comedie când o priveşti în plan larg.

Viaţa e o curvă cu moravuri lăsate deoparte.

Viaţa e nimicitoarea iluziilor.

Viaţa - o plimbare spre somn.

Viaţa e un mister care nu trebuie mânjit cu sânge şi ofensat cu sabia unui fanatic.

Viaţa este un borcan de sticlă, cu un strat subţire de miere înăuntru.

Viaţa este un joc dur şi halucinant, viaţa înseamnă salturi cu paraşuta, înseamnă risc, înseamnă să cazi şi să te ridici, înseamnă alpinism, înseamnă voinţa de a ajunge în punctul tău cel mai înalt şi a te simţi nemulţumit şi neliniştit când nu reuşeşti să o faci.

Viaţa este tranziţie, de la nimic spre infinit.

Viaţa e o boală mortală care se transmite pe cale sexuală.

Viaţa înseamnă materie avidă de materie. Viaţa înseamnă materie flămândă.

Viaţa este ceva pe care fiecare ar trebui să îl încerce măcar o dată.

Viaţa e o cutie de instrumente care înţeapă şi taie.

Viaţa este un lac întins în care lumea se reflectă în pure imagini încremenite.

Viaţa este o ocazie să cunoaşteţi ca experienţă ceea ce deja cunoaşteţi sub formă de concept.

Viaţa este o flacără ce se stinge întotdeauna, dar recapătă scântei de câte ori se naşte un copil.

Viaţa este o frază întreruptă.

Viaţa este piatra de încercare a cuvintelor.

Viaţa nu este ce ai trăit, ci ce îţi aminteşti că ai trăit şi cum ţi-o aminteşti pentru a o povesti.

Viaţa este o ţesătură de dorinţe.

Viaţa - o carie a veşniciei.

Viaţa este un joc cu multe reguli, dar fără niciun arbitru.

Viaţa este o carte în care semnează fiecare cu sufletul.

Viaţa este un vis, dar a visa nu înseamnă a trăi.

Viaţa este un povârniş. Cât urci, îi priveşti vârful şi te simţi fericit; dar când ajungi sus în creastă, zăreşti dintr-o dată coborâşul, şi sfârşitul, care e moartea. Merge încet la suiş, dar la coborâş merge repede.

Viaţa este o competiţie nu cu alţii, ci cu noi înşine.

Viaţa este un singur drum în spatele nostru, dar o mulţime înaintea noastră.

Viaţa este o poveste cu zâne care îşi pierd puterile magice atunci când creştem mari.

Viaţa este un exerciţiu continuu pentru rezolvarea creativă a problemelor.

Viaţa este o serie de experienţe, fiecare dintre ele ne face mai mari, chiar dacă uneori este greu să ne dăm seama de asta.

Viaţa este muncă şi numai munca îi dă omului dreptul la viaţă.

Viaţa este un voiaj spre acasă.

Viaţa este o consumaţie - unii consumă, alţii se consumă.

Viaţa este energie, efort interior, năzuinţă şi împlinire. Viaţa este, într-un cuvânt, activitate.

Viaţa este o luptă, dar nu un război.

Viaţa este un pahar care ne este dat pentru a-l umple; o viaţă ocupată înseamnă că o umplem cu cât poate păstra; o viaţă grăbită are mai mult pus în ea decât poate conţine.

Viaţa este o grădină zoologică în junglă.

Viaţa e un risc.

Viaţă. Călătorie pe un drum şi spre o destinaţie necunoscute.

Viaţa este o boală terminală.

Viaţa nu este un miracol. Este un fenomen natural şi poate fi aşteptat să apară oriunde există o planetă ale cărei condiţii le reproduc pe ale Pământului.

Viaţa nu este decât o privire furişă, de moment, asupra minunilor acestui univers uimitor.

Viaţă. O saramură spirituală care fereşte trupul de descompunere. Trăim cu teama zilnică a pierderii ei; totuşi, când este pierdută, nu îi simţim lipsa.

Viaţa este o aventură în iertare.

Viaţa este un mister, nu o problemă care trebuie rezolvată.

Viaţa este un drum mare cu multe semne.

Viaţa este o succesiune neîntreruptă de situaţii neîntemeiate.

Viaţa este puţină muncă, puţin somn, puţină dragoste şi asta este tot.

Viaţa este farsa pe care fiecare trebuie să o interpreteze.

Viaţa este o limbă străină, toţi oamenii o pronunţă greşit.

Viaţa este o stradă înfundată.

Viaţa este o tragedie plină de bucurie.

Viaţa este procesul viu al devenirii.

Viaţa este o boală cu transmitere sexuală şi rata mortalităţii este de 100%.

Viaţa este o bibliotecă aparţinând unui autor. Are câteva cărţi scrise de el însuşi, dar cele mai multe dintre ele sunt scrise pentru el.

Viaţa este o scurtă plimbare din leagăn în mormânt - şi desigur că se cuvine să fim amabili unii cu alţii pe parcursul drumului.

Viaţa este o scurtă pâlpâire a timpului între două eternităţi.

Viaţa este teritoriu neexplorat. Îşi dezvăluie povestea clipă cu clipă.

Viaţa este un spital în care fiecare pacient este obsedat de dorinţa de a schimba patul.

Viaţa este un proces chimic.

Viaţa este un lagăr de concentrare. Eşti prins aici şi nu e cale de scăpare şi poţi doar să te înfurii neputincios împotriva persecutorilor.

Viaţa e lucrul cel mai netrebnic din lume dacă n-o înţelegi ca pe o mare şi necontenită datorie.

Viaţa este un dar pe care îl merităm numai atunci când îl dăruim.

Viaţa este o virtute ireductibilă.

Viaţa este ultima obişnuinţă pe care trebuie s-o pierdem, pentru că este prima pe care am căpătat-o.

Viaţa e ansamblul forţelor care rezistă vieţii.

Viaţa este arta de a desena fără radieră.

Viaţa este o piesă de teatru destul de bună, cu actul al treilea scris destul de prost.

Viaţa nu este un spectacol sau o festivitate; este o încurcătură.

Viaţa este o succesiune de momente. A îl trăi pe fiecare înseamnă a reuşi.

Viaţa este doar şansa de a creşte un suflet.

Viaţa este un proces de devenire, o combinaţie de stări prin care trebuie să trecem. Oamenii eşuează când doresc să aleagă o stare şi să rămână în ea. Asta este un fel de moarte.

Viaţa este o succesiune de lecţii, care trebuie trăite pentru a fi înţelese.

Viaţa este suma opţiunilor noastre.

Viaţa nu este o enigmă ce trebuie dezlegată, ci o realitate care trebuie trăită.

Viaţa este o ofensivă orientată împotriva mecanismului repetitiv al Universului.

Viaţa este o îndelungată lecţie de umilinţă.

Viaţa este arta de a trage concluzii suficiente din premize insuficiente.

Viaţa e ceea ce ţi se întâmplă în timp ce eşti ocupat să faci alte planuri.

Viaţa este ceea ce aş fi fost, de nu m-ar fi robit ispita nimicului.


este cam emo, dar surprinde mai multe aspecte cum ar fi cultural, artistic, social si etc.. un pic pesimiste, dar fiecare cu buba lui daca pot spune asa... este un pic cam prea psihologica problema.. dar sincer cam tot ce este in randurile de mai sus formeaza un fel de definitie a vietii.

Ce este viata si o serie de indemnuri pentru fiecare raspuns .. dragut dar cam neclar!

de pe forumuri:
"Viata este tot ceea ce ne inconjoara, cea care acum poate fi minunata si care in minutul urmator poate fi cea mai scarboasa. Este un dar de la Dumnezeu...este o boala cu transmitere sexuala...si totusi este extraordinara."

da este cu mare transmitere sexuala :)) ... aceasta fraza este un rezumat la ce am putea spune despre viata!

"Viata este ca mersul unui acrobat pe sarma: o incercare continua de a-ti pastra echilibrul fizic, psihic si spiritual.
Viata este o succesiune de suprize, una mai mare decat alta. Chiar si atunci cand crezi ca nimic nu te mai poate mira, descoperi ca imaginatia oamenilor nu are limite.
Viata este o milisecunda de care nu am reusit sa profitam la maximum. "

acest comentariu este foarte literar si filozofic, dar imi place intr-un fel foarte ciudat, nu stiu daca am gandit despre viata in acest fel...

"Viata este singura chestie anti-entropica din univers, as far as we know. In timp ce toate sistemele tind sa se imprastie, sa se indeparteze, ceea ce este viu se reproduce, se mareste, supravietuieste, evolueaza, si ramane la un loc. Si se mai poate si extinde."

foarte corect si noi am aflat la chimie fizica ca doar dupa moarte ajungem sa fim un sistem echilibrat adica entropic, in rest suntem un haos total!

Dar cel mai bine le zice wikipedia, mai ales din punct de veder biologic:
Viata este un caracter ce diferentiaza obiectele care au procese biologice de proprii de supravietuire de cele ce nu au, fie ca la unele aceste functii au incetat sau acestea lipsesc fiin astfel clasificate ca neanimate.

pentru mai multa wiki si implicit mai multa viata cautati: life.

marți, 17 noiembrie 2009

skeit pe rezervatie - redecorand..

Next day, ca ziua urmatoare ar fi prea banal pentru a incepe redecorarea.. mai ales ca totul are loc dupa ore, unele chiar plictisitoare as putea spune, ca doar matematica, desenul, chimia si muzica nu sunt amuzante daca profesori sunt plictisitori. Toata ziua Dodo trebui sa infrunte dictarile asupritoare, in loc sa cante, scria si scria si tot scria, e parca ar fi devenit un Picaso sau un Bethoveen doar prin scris. Cat despre matematica, ca de obicei probleme si alte mii de probleme, integrale si ecuatii care au continuat si pe la chimie ca de, la reactii trebuie sa sti si matematica sa calculezi diverse cantitati si chestii.
In fine, intr-un final, au scapat, iar Dodo era determinata sa redecoreze camera, sa fie mai ‚cool’ si mai ‚spicy’, de ce? ... cred ca nici ea nu stia sigur.
Ok, mai intai trebuie sa cumpar chestii, sa vedem lista: var – vreo 3 kg; culori- verde, galben, albastru, rosu, negru, mov si alb; ustensile – bidinele, pensule, vopsele de diverse culori, pungi, veioza si becuri..

Cu acest gand, Dodo, se indrepta spre primul magazin ce avea materiale de constructii, acolo o intampina o tanti batrana care o ajuta sa isi aleaga materialele si sa le arunce in gigantica plasa de rafie, care mai era si roz. Parca totul devenea din ce in ce mai roz, pe drum fiind intampinata de Mutii care ii inmana o cutie cu pisoiasi si catei ce nu aveau mai mult de doua zile si evident ca ii indesa in ghiozdan si doi litri de lapte sa aiba cu ce sa ii hraneasca, pure joy. Ajunsa acasa lua ‚pufii’ din cutie, ii indopa cu biberonul si ii aseza intr-o cutie rosie de plastic de care era prinsa o perna, in mijlocul pernei se forma un gol in care ‚pufii’, dupa cum ii denumise Tutii, puteau sa stea fara sa cada din noul lor patut. Cei treisprezece mogaldici pareau sa nu aiba somn, dar dupa ce le pusa Dodo muzica se transformara intr-un mare bulgar cu pete negre. Cel mai intrigant lucru pentru Dodo era faptul ca toate mogaldetele se acceptau, desi erau din specii diferite, dar pentru ca era prea tarziu, arunca gandul la gunoi si urca in camera, de-aci avea sa inceapa greul.

Dodo calculase cam 24 de ore de lucru, dar spera sa termine mai repede, la urma urmei, cine nu spera la asta?

Primul pas: „defrisarea” sau golirea camerei, parea sa fie mai greu de facut decat de zis, toate hainele din dulap erau puse intr-o cutie gigant in sufragerie, dulapul fusese tras spre mijlocul camerei, cearceafurile disparusera, iar paturile, masa, biblioteca, biroul si rafturile erau adunate langa dulap in centrul camerei.

Pasul doi: „painting”. Dupa ce pusa varul in vreo 7 galeti, in cantitati diferite, turna apa, lua pensulele si incepu sa coloreze peretii: tavanul, in stadiul primar devenise albastru foarte deschis, dar mai tarziu a prins sa aiba valuri si nuferi si chiar pescarusi; peretele cu usa spre interior devenise verde, dar mai apoi devenise o padure tropicala cu multe pasari si animale sf; peretele pe care urmau sa revina patul si dulapul devenise negru, cu picaturi de rosu si alb ce il faceau sa para un perete de grota insangerat; iar ceilalti 2 pereti cu geamuri devenisera un pergament cu diverse desene si simboluri.

Dodo nici nu observase cum trecuse timpul si cum de acum incepuse sa rasara sorele, dar mai avea de lucrat, doar vroia ca totul sa fie perfect.

Intre timp aparu si Muti cu noua perdea albastra, foarte deschisa cu patrate in toate culorile, se cam asorta cu camaruta, deasemenea ea facu si masa pentru ca Dodo sa nu stea nici in pauza chiar degeaba ci cu folos, in timp ce Tuti trebuia sa aibe grija de noii mogaldeti care se trezisera si bajbaiau prin noul lor patut.

D: „Deci, va place cum am varuit?”

M: „Da, este foarte inovativ si inventiv si ai terminat chiar repede, dupa doar 16 ore..”

T: „De ce trebuie sa am eu grija de mogaldeti? Mie nu imi plac cand sunt asa mici si gufizati!”

M: „Nu mai comenta, am decis ca tu ai grija de ei si gata. Acum mancativa omletele, apropo, Dodo, te-am scutit azi de scoala asa ca trebuie sa termini pana diseara si maine sa recuperezi.”

D: „Am inteles ordinele, domnule general!”

Nu dupa mult timp incepu si pasul trei: varul se uscase asa ca era timpul sa curete, podeaua si celelalte lucruri erau acoperite asa ca nu era prea mult la etapa asta, doar usa si geamurile, care acum aveau tocuri negre.

Pasul patru: redistribuirea mobilei, patul si dulapul erau puse in aceasta ordine de la geam spre usa, biroul isi avea locul langa ceam, cu tot cu biblioteca ce erainghesuita intre 2 geamuri, iar celelalte rafturi erau bine prinse deadupra patului astrel ca masa avea loc undeva intre usa si ultimele 2 geamuri, noua veioza era inghesuita intre pat si dulap, la fel cum era si geamana ei bagata undeva intre usa si dulap, restul camerei fiind luminata de ‚candelabrul’ cu alge colorate din mijlocul tavanului.

Acum camera era gata, cateva postere lipite e dulapul cel vechi si totul era perfect, pana si creioanele erau aranjata in ordinea culori, lungimei si a grosimii.

Toata operatiunea durase exact 25 de ore, iar acum era timpul ca Dodo sa doarma si sa viseze la ziua urmatoare, cand, spera ea, ca va gasi un parc de skating.


ps: scuze daca este un pic cam crappy, dar nu prea am avut chef de detalii...

luni, 2 noiembrie 2009

Zombi din Busteni


Dupa practica biologica ... vezi aici ... am ramas in Busteni unde ne-am continuat cu veselie si mult 'efort' practica .. de fapt am trecut la Halloween si sarbatoriri!
In primul rand am gasit o gazda, pe tante A. unde am poposit, dupa ce am cumparat dulciuri ca Stalin era cu noi din Bucuresti. Kink si Brotaq au plecat brambura prin oras si erau cat pe ce sa ajunga in Azuga, dar noi - Indie, Hippie, Danutza - am ramas in camaruta l
a relativa caldurica - era un frig de ne clantaneau dintii ... am stat, cred ca am si mancat ... nu mai stiu ca mi-era somn, am vorbit multe si carunte pana s-au intors Kink si Brotaq, apoi eu am adormit. M-am trezit m-ai tarziu si am inceput za parti ... adica sa ne machem de Hallo si apoi sa bantuim orasul, zis si facut; am devenit din Mariska aka eu - nijikonul magic, sinistru si pervers.. parca..; Indie - zombie alcoolica; Hippie - pisica comunista, Brotaq - dracula zombie; Kink - zombie ciudat care apare foarte naspa pe camera ... sau moarte in persoana daca o vedeati pe viu in intuneric..; Dana - mama natura zombie ... in total 6 zombie - creaturi.. care bantuie Bustenii. Totul e evidentiat in clipul urmator: Zombi din Busteni.
Apoi am facut poze la gara, am speriat vanzatoarele si apoi ne-am intors cu noia noastra prietena Kova la camaruta zombiasca ... sounds weird but who cares? Dupa ce ne-am distrat pe muzica cu Stalin si Cola si suc de fructe de padure am inceput sa sunam dupa pizza ... oamenii care aveau net.. cu aceasta ocazie vrem sa le cerem scuze celor pe care i-am trezit si multe multumiri lui Pp pt nr de tel de la taxi, desi pana la urma nu am mai sunat.. speram ca nu si-a facut o parere prea proasta despre noi.

Apoi am jucat baba oarba prin camera si era sa darmam un geam si un calorifer, dar au scapat semi-tefere ... than sleep ..
A doua zi uni au avut febra musculara, nu-si mai simteau picioarele, altii mureau de foame, altii nu-si aminteau totul din noaptea precedenta si eu m-am trezit la 12 ... apoi Indie si Hippie au plecat cu trenu de la 13 ... iar noi, restul am purces spre Poiana Izvoarelor pe frig, foame, 'ceata', viziuni neclare si dureri de .. pai de ce se putea. Am ajuns intr-un final in 'varf' unde am facut poze si apoi ne-am grabit sa ajungem in gara sa prindem trenul de 18 care a intarziat 20 min pana la Busteni si 1 h pana la Buc.
Pe tren am jucat carti cu alti studenti din Bu
c ... trombonul bata-l vina!
Pentru orice detalii omise .. ata ete .. sa le scrie cine stie!

sus la cabanuta Poiana Izvoarelor!