luni, 5 iulie 2010

eclipsa....


dupa 2 luni ma intorc si eu eroic cu un post foarte scurt.
sunt pe la capitolul 13 cu new moon in engleza .. nu am curaj sa citesc in romana ca si asa era sa mor de plictiseala, macar sa imi exersez pin .. spre foarte putin engleza.
am terminat Fascinatie si astept cartile urmatoare de Melisa Marr in romana ... o recomand tuturor celor carora le plac iturile si putin povestile adolescentine. e mult mai buna ca twilight.
= :)
si acum eclipsa .. nu, nu vorbesc de eclipsa de soare .. mai sunt 70 de ani. vorbesc de filmul eclipse. e din gama filmelor daca primul e varza restu devin entertaining. nu foarte, dar e ok. si nu oameni, nu la-m vazut in cinema. e pe net.
ce mi-a placut: lupta... de fapt toate luptele.
ce nu mi-a placut: scenele boring cu Jacob - Bella - Edward. pur si simplu plictisitor.
ce altceva mi-a placut e comic. daca vezi un horror si vrei sa vezi ceva mai chill dar nu foarte romantic, nu foarte comic si fara multa actiune l-ai gasit.
e funny... cel putin pe mine m-a amuzat. 'he's old fashioned dad.' - 'great, i like him more now.' 'it's good you're bulletproof' .. samd.sad moment: bree's death.


am vazut in final case 39 .. e interesant, foarte creepy chiar. mie mi-a placut ...
si jenifer's body ... dap e un pic cam ciudat, te prinzi care ce si cum e, dar e interesant, captivat.
grave of the fireflies e sad .. foarte sad .... e un anime superb.
ma duc sa mai imi sustin echipa la altador's cup. go haunted woods!

vreau si eu recomandari de filme horror si animeuri ... filme in principal. si evident comentarii .. daca are cineva ceva de comentat.


singurele postere misto pe care le-am vazut >.<"

Un comentariu:

  1. Pai... cam acesta ar fi motivul principal sa citesti seria Twilight...pentru a-ti exersa engleza. Unele scene sunt okay, dar multe sunt plictisitoare. Cred ca e singura exceptie de la regula 'cartea bate filmul'

    RăspundețiȘtergere