duminică, 26 decembrie 2010

de craciun fi mai bun fi mai personal si eu si tu cu tuborg crismas brew


Acum ca am vazut the social network ma simt implinita... pe naiba. Ce pot sa spun despre acest film? E captivant, dar la final iti dai seama ca totul se reduce la socializare si mai mult la socializarea face to face si la regrete. Un film bunicel, dar nu exceptional.
Din ce imi amintesc, am prins si eu facebookul privat, dar acum e un fel de myspace, hi5, netlog putin mai populat. Pe viitor e posibil sa fie dat disparut .. sau cine stie .. dar hei, tipul a facut bani din asta. Smart.




Nu stiu daca am vorbit despre patinaj si a patina, dar am ajuns si eu pe un patinuar.. mai exact pe cel din Cismigiu.

Impresia mea de om ce nu a mai folosit patine sau role ci doar .. well patine 'de uscat' pe la 5 anisori .. cu incercari nereusite, ca-mi erau mici, pe la 10 ani, este ca e bestial sa mergi pe gheata.. nu am reusit inca sa alunec prea mult. Toata lume din jurul meu era aluneca, dute.. mda, daca as putea, as face si asta.. dar nu prea-mi iese.
Macar nu am cazut decat de 4 ori .. so what I'm proud, shame on you for not falling.


Comparatie intre patinuare: Tineretului .. e foarte as in FOARTE mic!!!! Cismigiu e mare si cu gheata misto si muzica buna si oameni cool si dornici sa ajute.
Severin... pai gheata facuta varza, mititel .. dar mai mare ca cel din Tineretului si plin de oameni .. muzica nu e cine stie ce .. really.
O sa mai incerc sa patinez zilele astea .. daca a timp of cors.

La un moment dat vroiam sa fac o compraratie intre the social netwok si stardust ca tot era reclama dar am uitat. Stardust e mai inventiv .. un pic plictisitor si anticipabil, dar funky... the social network .. uneori daca nu sti informatica nu ai nici cea mai vaga idee despre ce abereaza omul ala acolo :))

Azi a ost craciunul .. pardon ieri a fost Craciunul. Si din nou am irosit o zi pe mancat, vorbit, plimbat. E asa de plictisitor, nu faci nimic bun.. prietenii nu vorbesc cu tine .. eventual iti resping apelurile .. nu da nimeni mesaj.. acum fac referire la cei ce au facut aceste lucruri antisociale, nu la buni mei amici si prieteni care macar pe mess au stigat un Merry Christmas!

Urmeaza mirificul an nou .. si anul asta cred ca voi dormi. Chiar daca in viata de zi cu zi nu dorm pana pe la 3, pe 31-1 voi bustenii vreo 19 ore pentru a invinge recordul brotacului malefic.
M. Cracila a fost mai bunicel ca nenea M.Niculae. Desi s-a plans al naibi de mult ca el nu a primit prea multe.. shesh .. data viitoare voi lua eu multe chestii, am zis!

Si inca o iarna fara multa zapada si cu mine cu pastile.
Nu mai am idei si am de gand sa bazai habitariumul si shopurile/townu-rile gaiane .. si chiar farmville... don't laugh ca nu am mai ajus pe-acolo de vre-o luna din cauza clubului a... nu ca as fi client fidel sau ceva ..
Si nici reluarea lui RH3 nu am vazut-o ... rush hour 3 ... damn.

voi reveni cu un post despre poze si povesti, dar acum chiar nu mai stiu despre ce sa aberez.
ma doare coloana, cred ca m-am cocosat, copii stati drepti la scoala ... si macati mult lapte.
am primit milka cu creioane .. o sa fac colectie ca am si vacuta >:)

omg am trecut la arthur si minimoys .. am citit de 3 ori in program numele astora .. shesh de ce nu le zice aia micii??

Am zburat, pe mai tarziu ...


PS: titlul este di la faimoasa bere de Craciun care anu asta LIPSESTE. Si era asa buna... dar nah las ca-i vin pe-aici .. inca :))

PPS: intradevar nu lipseste .. dar e foarte rara... XD

3 comentarii:

  1. cismigiu gheata misto? not at all. not that day anyway. ma intreb cum e gheata naspa pt tine dak aia era misto.. sau mai bine.. nu vreau sa stiu! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. cum nu? eu nu am gasit :((
    bai sa vezi gheata de la patinoarul de-aici .. asta e nashpa!!!

    RăspundețiȘtergere