sâmbătă, 20 august 2011

din categoria nervi



ce vad eu pe geam ... nu azi, dar candva saptaman trecuta (cga%)

Am o stare foarte aiurea acum si nu am chef de nimic. Faza maxima e ca urmeaza sa plec in oras sa cumparam diverse chesti/cadouri pe care 100% nu le vom gasi. Anyway, ignorand aceasta gramada de nervi care se acumuleaza pentru ca merg cu o persona pe tipul 'nu stiu' si o persoana pe tipul 'nu ma bag' ce as putea zice? va fi un succes si totusi nu prea, in plus e chestia ca trb ca aceasta chestie pe care mergem sa o luam trebuie sa placa si unei persone pe tipul 'n-am bani, n-am chef sa vin, dar trebuie sa luati ce vreau eu'.
Si vor sa ma convinga sa raman in oras cu ele ca, chipurile, fac ele cinste, hai sa fim seriosi, nu am nevoie de mila, mai ales cand nu vreau sa fac ceva. M-am saturat sa tot fac ce vor ele.
Gata, pana aici, nu ma intereseaza ce fac ele, eu fac ce vreau eu si ce vreau eu acum e sa ma lase in pace. Daca eu zic hai acolo, in afara de o persoana, restul sunt a nu ca sunt obosita si nu stiu unde vreau da nu unde vreti voi, iar cealalta e mereu cu 'n-am bani' dar se tot lauda cu adidasi de 3 milioane mai ales cand ii facem cinste, deci m-am saturat. Nu imi e greu sa ajut, dar macar sa nu mai aiba fite si aere ca deja ma enervez la culme. Urasc astfel de persoane.
Deja m-am plictisit de ifosele lor si nu mai am chef sa sta imi povesteasca tampenii fara sens si sa faca glume perverse sau proaste si tot ele sa se supere.
Hai ca acu trebuie sa plec, la fabuloasa intalnire care s-a amanat ca una din dudui si cred ca deja ati ghicit care, nu stia daca sa faca sau nu curatenie in camera... bravo bah!

Va las cu Europa FM si cea mai buna muzica din 80 (mai degraba 70) pana azi!

2 comentarii:

  1. imi place imaginea pe care o vezi in fiecare zi^^

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie mi-a placut, din pacate m-am mutat in alt camin ... :(

    ps: asa se vede din caminul a din grozavesti...

    RăspundețiȘtergere