marți, 22 martie 2011

cum sa ai numai probleme? partea a- 2-a

E simplu, lasa-ti prietenii sa iti foloseasca lucrurile si vei avea numai probleme.
De ce?
E simplu, pentru ca pe ei nu ii intereseaza starea obiectelor tale, ii intereseaza doar de ce e al lor si restul sa moara.
Cum am descoperit asta?
Usor, le-am lasat sa utilizeze laptopul si mi-au distrus usb-ul si mi-au bagat virusi; am share-uit cana favorita, paharul si ultima achizitie in materie de cana pentru supa si ce au facut? le-au spert.. pe toate. Le-am dat hainele mele cu imprumut si le-au sfasiat.. la propriu.
Concluzia:
Nu da lucruri prietenilor, nu au grija de ele!

Cum faci sa dispara problemele?
Le rezolvi sau treci peste ele: impui regula nu te atinge de ce e al meu, pe care nu o vor respecta in totalitate, dupa care iti parolezi laptopul si impui a se plati tot ce se darama.

Alt tipuri de probleme:
- nu sti ce o sa faci zilele ce urmeaza... nimeni nu stie, dar pentru cei ce planifica e crima.
- trebuie sa ajuti o prietena, dar nu ai timp sau cum .. sacrificiu pentru cei ce merita si numai pentru ei!
- nu ai timp de lucruri importante si mereu uiti chestii ... nu prea are rezolvare.

... si mai exista multe alte cai de a avea probleme...

De exemplu: poti avea probleme cu Sai-ul, photoshop-ul sau chiar windows-ul ... si pe alastea nu le rezolvi chiar usor; mai poti avea probleme mintale sau fiziologice .. pe care cu ceva rabdare le scoti la capat... cat despre poblemele conjugale, politice sau sociale 'atunci doamne sa ne ierti/ ori acum vei vrea cu oaste si razboi ca sa ne certi?' (nu sunt sigura de delimitarea versurilor) <- aceste probleme sunt prea complicate.
Si ar mai fi problemele de genetica si matematica.. sau salte materii ce au probleme ... toate au defapt XD ... pe care le rezolvi, cu multa speranta in suflet si mult exercitiu... sper.

duminică, 20 martie 2011

cum sa ai numai probleme?

A trecut si oscarul, patinajul nu stiu cand va fi, cinematograful este inca cool ... mersul in club nu prea... cafeaua e inca buna, iar prietenii sunt buni de pierdut.. unii.

Dupa ce am trecut dintr-un loc in altul din diverse motive si probleme, am avut tot felul de tampenii si in noua locunita pentru ca dupa vreo 5 luni o 'prietena' si-a dat seama ca nu e corect ca noi ceilalti, creaturile inferioare sa ii utilizam lucrurile pentru ca ea, diva, e anemica, pe moarte si prea schiloada pentru a avea haine care sa ne 'cuprinda' si prin urmare noi i le vom largi, rupe, distruge, dar ea nu a avut remuscari in cele 7 luni precedente cand ne-a distrus noua lucruile, hainele si alte obiecte cu incarcatura sentimentala. Si sa mai vrei sa ai prieteni... de-astia, doamne NU!
In fine, asta nu e important, la urma urmei daca chiar vrei sa te razbuni si sa ranesti o persoana o vei face... usor, mai ales intre 'prieteni'.

Acum sa discutam despre lucruri intradevar interesant, cum ar fi Targul de Facultati organizat pe 12-13 martie la Sala Palatului unde studentii si liceenii dintr-a 12 au avut ocazia sa inspecteze ofertele marilor Universitati din Romania si din afara: Franta, Marea Britanie, Olanda, SUA, Grecia, Austria, Germania ... Suedia si Finlanda?(eu nu am gasit reprezentanti... dar erau trecuti in lista). Au existat si workshopuri interesante unde au fost prezentate conditiile de studiu din aceste tari... sau ofertele unor universitati. A fost draguta experienta, desi pentru biologi nu au prea avut oferte.. mute chesti de business... si colege care au adunat pixuri, mingi, mere, plase si alte etc-uri ce valoreaza mai mult de 5 lei cat a fost intrarea.
Am si acum cel 15 carti si pliante cu oferte si le voi pastra pana la anu cand voi aplica. Cele mai bune oferte si sansele cele mai mari pentru burse sunt in Franta si Anglia din ce am vazut eu ... restul sunt un pic cam prea exagerate.. si nu cred ca pot supravietuii prea mult fara o bursa sau ceva de genu .. mai ales nu cu doar 20 de ore de lucru pe saptamana.
Anyway, daca o sa reusesc sa ma infiltrez in tari straine o sa dau de veste copiilor mele viitoare care inca se afla pe bancile scolilor.


Studentie.ro pare un site ajutator, dar cred ca l-am descoperit cam tarziu. Si cred ca il voi folosi la fel de mult cum folosesc si twiterul .. aka mai deloc.

Mai nou toata lumea e 'O doamne cutemurul din Japonia, vai doamne!' sau 'Reactorul ne omoara..', fratilor, stiu ca e o problema, dar mai intai sa ne ingrijoram de lucruri care chiar ne pot omor cum ar fi destabilizarea climei, toata lumea e cu vai doamne, dar nimeni nu se chinuie sa ii ajute pe japonezi sa raceasca reactoul, cici marile forte ala SUA, nici astia din Europa, nici chinezi ca la ei o sa fie nashpa mai rau ca la noi, nimeni! Mai nou au inceput un razboi in Libia! Si eu care credeam ca s-a desteptat lumea... se pare ca m-am inselat.

Am cautat informatii si despre Tokyo si CM de patinaj si totul s-a mutat in septembrie/octombrie... nu se poate inchiria un patinuar din Rusia ca e posibil ca totul sa mearga bine daca doar se schimba locatia ca restul era aranjat si in plus la patinaj nu e mult de amenajat and co ... dar nah, ce sa-i faci, o-m trai si o-m vedea :D

Acum la capitolul cinematograf, fanii filmelor horror pot incerca The Rite, este frumos, idee buna, infiorator, dar nu este extrem de horror. Anthony Hopkins a jucat genial, dar si tanarul popa a fost destul de interesant, iar ideile biblice expuse sunt chiar foarte bine alese, desi unele scene seamana extrem de bine cu Exorcistul .. nu stiu care faza din ce film e, dar fani sigur vor intelege despre ce vorbesc.


Am auzit multe vorbe bune despre Rango de la cei ce l-au vizionat si pare chiar cool, dar nu stiu, cum nu l-am vazut, nu pot sa ma exprim. Cat despre alte filme, Morning Glory pare captivant si il voi viziona cat de curand si castigatorul oscarului va avea onoare intr-o zi..

Celor ce nu au prea multe optiuni de comedii and co le recomand Tangled, este foarte amuzant..
Alte filme pe moment nu imi amintesc, desi am impresia ca am mai vazut vre
o ceva, probabil nu m-a marcat.


Voi recomanda un anime in continuare: Darker than black, este foarte interesant si nu l-am terminat inca, dar pana la episodul 16 este genial, idea de lume distrusa cu cer artificial si oameni cu puteri speciale care au si o parte adversa este foarte cool.
Deasemenea a aparut partea a 2-a a lui Ciel in Wonderland (fanii Kuroshitsuji fiti atenti..) care are un final ce se contrazice cu restul seriilor Kuroshitsuji => must read manga .. and they must finish it.

Cat despre manga pot recomanda Hadashi De Bara Wo Fume, ongoing dar cute. Prezinta poveste lui Sumi, o fata saraca, ce se marita cu Souichiurou pentru bani, dar care se va indragosti .. si reciproca .. desi prietenul acestuia cel mai bun o ia razna din cauza obsesiei pe care o face pentru Sumi. E destul de draguta, nu cea mai interesanta, dar ca shoujo merge binisor.

Alte recomandari ar fi: Jumong care tocmai s-a terminat pe tvr si Dong Yi care abia a inceput, Pub 21 pentru ca are pizza buna si ieftina, Pirhania pentru bere, daca nu stiati si club A pentru ca toata lumea merge acolo (gen prea multi cunoscuti.), in rest as dori si eu recomandari .. dar de obicei nimeni nu recomanda.. egoistii.
O da, pentru toti cei ce nu au vazut Mo si F.O.C.A. dati un click pe www.creativemonkeys.com si baziti robotii.. si tutorialul pentru retusari .. are un generic crazy rau :))

In rest, toate bune si frumoase, sa ramanem sanatoase ... da bine ca rimeaza. Va pup!