sâmbătă, 20 august 2011

din categoria nervi



ce vad eu pe geam ... nu azi, dar candva saptaman trecuta (cga%)

Am o stare foarte aiurea acum si nu am chef de nimic. Faza maxima e ca urmeaza sa plec in oras sa cumparam diverse chesti/cadouri pe care 100% nu le vom gasi. Anyway, ignorand aceasta gramada de nervi care se acumuleaza pentru ca merg cu o persona pe tipul 'nu stiu' si o persoana pe tipul 'nu ma bag' ce as putea zice? va fi un succes si totusi nu prea, in plus e chestia ca trb ca aceasta chestie pe care mergem sa o luam trebuie sa placa si unei persone pe tipul 'n-am bani, n-am chef sa vin, dar trebuie sa luati ce vreau eu'.
Si vor sa ma convinga sa raman in oras cu ele ca, chipurile, fac ele cinste, hai sa fim seriosi, nu am nevoie de mila, mai ales cand nu vreau sa fac ceva. M-am saturat sa tot fac ce vor ele.
Gata, pana aici, nu ma intereseaza ce fac ele, eu fac ce vreau eu si ce vreau eu acum e sa ma lase in pace. Daca eu zic hai acolo, in afara de o persoana, restul sunt a nu ca sunt obosita si nu stiu unde vreau da nu unde vreti voi, iar cealalta e mereu cu 'n-am bani' dar se tot lauda cu adidasi de 3 milioane mai ales cand ii facem cinste, deci m-am saturat. Nu imi e greu sa ajut, dar macar sa nu mai aiba fite si aere ca deja ma enervez la culme. Urasc astfel de persoane.
Deja m-am plictisit de ifosele lor si nu mai am chef sa sta imi povesteasca tampenii fara sens si sa faca glume perverse sau proaste si tot ele sa se supere.
Hai ca acu trebuie sa plec, la fabuloasa intalnire care s-a amanat ca una din dudui si cred ca deja ati ghicit care, nu stia daca sa faca sau nu curatenie in camera... bravo bah!

Va las cu Europa FM si cea mai buna muzica din 80 (mai degraba 70) pana azi!

marți, 2 august 2011

Click ... si iar vine toamna...


Cea mai noua creatie e a mea.. are si o varianta mai colorata...

Este foarte amuzant pentru mine sa scriu dupa atata timp. De ce? De lene...
Acum vorbind serios, ultimul update al blogului a fost in mai cand ma plangeam de primavara si de o dorinta a veri ce urma sa ma arda, iar acum spre finalul veri revin.
In aceste 2 luni magice ... mi-e lene sa ma uit la ce data din mai am aberat, s-au intamplat multe si totusi putine.
Am terminat facultatea (yey!!!), abia acum ma angajez (no chance in the summer), am facut practica/voluntariat si imi voi incerca norocul cu masterul. Si acum stau la camin intr-un oras cu o temperatura minima de 30 grade ziua... noaptea poate ajunge la 25 ... cu greu, dar poate.

Ce am facut eu in rest?
Pai.... am terminat soul eater si air gear .. si multe manga-uri :)) si in 2 zile 6 filme. :|
Intr-un final pot spune ca sunt si eu 'normal' (in cel mai dubios sens al cuvantului) pentru ca am vazut dupa 3 ani de 'uita-te!' de la prieteni Requiem for a dream.

Un film bun, interesant, care te pune nitel pe inrebari... bine, depinde ce intrebari. Eu dezbateam cu alte persoane ce au vazut filmul cine a iesit cel mai bine din poveste. Si majoritatea ziceau ca tipa, eu ziceam ca totusi negrul, dar acum tind sa cred ca totusi tipa inca avea sanse sa se scoata din treaba aia nashpa in care se baga pt droguri.

OMFG ce imbaj de messenger am ....
Dar hai ca merge, mi-e lene sa reformulez asa ca treaca de la noi. :P

Apoi tot de acelas regizor am vazut The fountain, un film foarte tare. Trist, dragut, inebunitor de interesant. Despre viata, moarte si renastere, de ce totusi avem nevoie de moarte...

Cu o zi inainte de The fountain care este totusi complex am vizionat Mr Nobody, din care nu am inteles nimic... da nimic... se repeta 2 povesti la nesfarrsit, dar de fiecare data se schimba cate ceva si apoi iti spune ca totul e in capul unui copil de 9 ani... daca ai rabdare e dragut filmul, dar nu l-am inteles! Deloc.

Ce am mai vazut? Hmm.. ar mai fi ceva.. ah da! Season of the witch, la inceput pare un film promitator, dar finalul este tipic unui film cu eroi si demoni, nimic spectaculos. Am sperat ca vor prezenta vrajitoarele ceva de genul: da e vrajitoare, dar totusi poate nu e.. o chestie jumate stiintifica, jumate religioasa si cu franturi magice, dar nu de la teutoni se ajunge la exorcism si la cartea lui solomon? Nu ar fi trebuit sa ajunga la biblie, evanghelie, ceva? Sau sunt una si aceeasi .. nu am chef sa caut, dar tot e un pic ciudat.

Si Rango, cat am vrut sa-l vad pentru ca suna interesant, lumea imi spunea ce cool e si cat de bine seamana cameleonul cu Johnny Depp, dar nu e chiar asa pentru ca e un film clasic cu 'find your path'. Nimic nou, nimic uluitor, doar un alt film cu eroi de la oras, coruptie si love...

Si un film pe care l-am vazut si m-a captivat maxim... dar nu prea, pentru ca am adormit dupa primul sfert de ora si nu am inteles nimic si era neinteresant, in spaniola, comedie... a fost Torrente. Habar nu am ce e cu filmul asta, dar Scary Movie si American Pie sunt geniale in comparatie cu asta.

Acum la Air Gear - manga e bestiala, daca ignori toate fetele despuiate si toate glumele perverse. Intradevar uneori povestea e o aberatie totala si personajele sunt nemuritoare si modificate
genetic (la propriu..), dar asta e farmecul, te captiveaza, vrei sa vezi ce mai fac tembeli aia, cine ii mai rupe aripire personajului principal si de cine se mai ia asta acuma.. he's really a bully. Mai mor uni si alti, pe ici pe colo, mai invie alti, picioare robot, nebuneli... presedinti, schimbari de corpuri, frati sunt de fapt tati si tot felul de alte chesti de-astea..
Eu una nu am putut sa ma opresc din citit, dupa ce am vazut animeul care are vreo 24 de episoade si 2 ova si se opreste pe la capitolul 100? Iar Manga-ul are 300+!

Despre Soul Eater nu o sa mai zic nimic, e interesant pana la final, mereu se gasesc chesti noi si amuzante pe la oameni si shinigami aia! :D

Recent (gen azi) am citit Chocolate (acelasi autor cu AAA), e dragut, chiar lovable, dar trist.. cel putin pana unde am citit eu. Abia astept capitolul urmator.
Legat de ciocolata, am mai citit updates-uri de la Orange Chocolate, Chio si Ritsu sunt cute rau together!
Am terminat ... sau aproape terminat Shitsurakuen, la care penultimul capitol schimba tot ce era prezentat in celelalte 21 de capitole. (astept 23-ul)
Am mai inceput papillon- hana to chou care e magic, cute as can be. Si la asta astept capitole ca deh... de update la dogs, will o' wisp, rozen maiden si compania nu mai vorbesc, apar saptamanal/ lunar/ sau cand mai caut pe google.
Am citit si 9 capitole din Skip Beat si pare draguta, dar nu m-a captiva inca .. nu are acel ceva care sa te retina si sa te lipeasca de scaun. O sa incerc sa ajung la capitolul 170+ la care e sau va fi si sper din tot sufletul sa devina buna cu timpul.
Am acum o lista de 'manga de citit' luuuuungggaaaaaaa!!!


Si am decoperit Michael Bubble - I haven't found you yet si Brandi Carlile - Dying day si albumele lor care sunt destul de bune, m-au fascinat nitel. Asa ca le recomand tuturor ce vor o scapare spre relaxare si chiar optimism uneori. Ah, da si Alexandrina Hristov - cea mai frumoasa parte! E geniala melodia, mai ales refrenul!


Am descoperit ca una din povestiele din "4 after midnight" by Stephen King e Secret Window la care am vazut filmul cu piratul caraibean mentionat mai sus. M-am incumetat sa o citesc si sa descopar ca filmul e cea mai fidela reprezentare a cartii!!!

Acum citesc: "Fuck the cool spune-mi o poveste" care e draguta si interesanta, imi place cum povesteste, e un pic perversa, dar nah, acum dupa "Sarpe si cercel" nu mai am treaba. Ambele carti mentionate sunt foarte misto, usoar de citit si interesante, cei ce vor ceva mai nonconformist, din era noastra, aceste carti sunt pentru ei.

Pentru iubitorii de apa adanca recomand strandul titan in timpul saptamani ca sunt mai putini nebuni ce fac sarituri si se poate inota la 2m ;), iar pentru cei ce vor si putin substrat, e bun cangasiul la 1,80. Berea e aceeasi ca si pana acum, nimic sub soare de recomandat, eventual nescafe cu rom si sparmint, sunt bune rau... si cam atat. Springul are oferta de criza.. again! ;)


Astept mereu recomandari daca aveti, daca nu.. gasiti!!!