duminică, 12 iulie 2009

curse ... death ... mai lasane!

the grudge 3

dupa cum ne asteptam si acest film, la fel ca multe altele ce au avut continuare si nu trebuia, este demn de toata mila, nici macar nu mai e horror si este chiar mai mult decat previzibil!
incepe frumos cu o mini recaptitulare de generic urmata de moartea pustiului din 2 si cu masacrul in masa al locatarilor blocului, cica s-a mutat fantoma! apoi vine sora fantomei ... am eu o memorie mai slaba sau ce? familia ai nu era moarta de > 20 de ani??? atunci cum se poate ca tani asta sa arate de vreo 30 de ani ca stafia evea 30 ani cand a dat coltu! trecand cu vederea ajungem la personajul principal si anume o tipa, sigur nu va asteptat :)) = toata lumea si-a dat seama! nu mai stiu cum o chema, desi am vazut filmul acum 2 ore! in fine, tipa avea o sora de 10 ani? pe nume rose care are astm - misto, mori de astm inainte sa te ia fantoma ... scuze, aici am fost cam sadica.
unde ramansesem? a da cele 2 surori au si un frate mai mare max si tipa avea si un prieten, nesimnificativ k da ortu spere final ... prea mult s-au giugiulit ei in casa fantomei :P !
deci naoko (sora fantomei) vine sa opreasca fantoma si devine si ea o fantoma (go figure!), rose bea sangele fantomei si devine si ea fontoma, tipa ramane cu rose in ambulata si restu sunt morti ... deci the grudge 4 e la anu? sau asti vor sa zica k vine fantoma dupa noi si nu putem scapa???

scuze pentru spoiler celor ce citesc si chiar asteptau filmul cu nerabdare, asa ca mine ... dar nu merita :(( ... apropo nu are efecte ca in 1 si 2 ... acuma parca ar fi luat ju-on 1 si 2 varianta japoneza si ar fi copiat stilul fantomitelor!

mare intrebare mare! unde e fantomita pustiului ca aia nu am vazut la final ce pateste???

sper ca ice age 3 , transformers 2 si mai ales harry potter 6 (5 a fost o mare mare dezamagire asa ca asta ar fi bine sa fie mai bun!) sa nu fie tot dezamagiri k ma duc si ii impusc pe regizori ... cand voi ajunge pe la ei pe-acasa :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu