miercuri, 28 aprilie 2010

traversand Clujul!

De miercuri aka 21 apr pana azi aka 28 apr am fost in Cluj sau pe drum spre sau dinspre CJ.

Sincer nu stiu de unde sa incep asa ca voi face un mic rezumat .. mic rau de tot chiar:
miercuri: pe tren am cunoscut toti excengri.. nu am mentionat ca asta a fost scopul plecari catre Cluj, nu?

k, zic acum: am plecat la Cluj pentru a face schimb de experienta cu .. clujeni, evident!

revenind la tren: am jucat doar un joc de trombon, am vorbit si noi o leaca, dar in rest plictiseala mare .. pe la Sinaia si Busteni, eu si brotaq am facut poze cu muntii ... sunt em fani zapada cu caldura :D

ajunsi in Cluj, intalnim primi clujeni, la inceput par normali, dar pe parcurs incep sa devina din ce in ce mai 'faini' ca sa vorbesc in termeni ardelenesti.
Ajungem cu un autobuz pana undeva aproape de Casa studentilor care e aproape de Facultatea de Bio si implicit de Caminul 14, aici am stat noi.
Eu tot cu Brotaq ... si mai nou cu Mirabela (aka Mira).. dar na, ea era in alta camera, dar fiind colege de grupa .. we were ment to stik somehow together sometimes.

Dupa ce ne instalam .. a da, except eu si brotaq, toti ceilalti (except Naca too!) aveau trolere, uni mai mici si mai usoare, altii mari si pline cu god knows what. Me + brotaq am avuyt cate un ghiozdan - da, de-ala normal - si Naca un ruxac.

In fine, dupa instalare, schimbari si aranjari am mers la facultate pentru sedinta si apoi in club pentru socializare, Laura s-a ocupat de amestecarea noastra. (No details here ... poate alta data >:) )

Joi: am mers la un lab de 6 ore care din fericire a necesitat doar 4 ore cu Andreea si Floricel (viitor Ionut) .. si cu alte persoane cunoscute, dar al caroar nume imi scapa.
Mai tarziu am fost prin oras - Central Park, Belvedere si localul ala dragut Buha cred ca se numea (avea o bufnita super cool!) - nu sunt in ordine.. am vazut si catedrala, statuia Iancului si alte repere de-astea, iar la final am poposit in L'atelier.

Vineri: trezire tarzie ca nu sunt prea multe ore nici acolo - desi la noi la anu 1 parca erau .. dar si la ei erau cateva .. in fine .. dupa trezire mergem la gradina botanica, vivariu si mai ales la minunatul microscop electrolic. Sper ca toti stiti pana acum de afinitatea mea pentru reptile si mai ales pentru constrictori si veninosi. Iar seara cred ca iar am mers in atelier .. cu tot cu Ade si Ada - 2 din cele 5 fete de an 1 ... si singurele cu care am interactionat.

Sambata: pentru ca deh in week-end nu sunt ore (asa de tare ne-a fost planificat schimbul de exp! we love this stile!) am plecat pe Cheile Tureni si Turului. A fost bestial, desi mie imi e frica de inaltimi, locuri alunecoase, de cand merg pe munte m-am obisnuit .. dar nu intrasem in pesteri si cum baietii stiau de una, am mers si acolo. Tin minte ca Oana tot ne zicea ce colorati suntem! A si cum eu nu aveam bocanci, alunecam si mai .. artistic? (feel the sarcasm .. nu aveam lanterne.) Si apoi a trebuit sa urcam un deal interminalbil (deasupra sau pe sau ceva la Cheile Turzii)!!! Tot urcam si cand sa ajungem in varf teapa ca mai erea din el. In fine am ajuns si sus, unde am azut vre-o 2 parapantisti aka Ionuti sau 2 Dana? Grupul din acea zi a fost format din anul 2 bucuresti aka: eu, Brotaq, Ioana, Vlad, Naca si Mira si clujenii biologi: Floricel/ Florin inca nu sunt sigura care e numele lui corect ca toti il stigau altfel (el striga baietii - ionut si fetele - dana .. de unde si el a devenit ionut :)) , Sebi, Vasile, Silviu, Oana, Macai ... si cred ca astia eream ... daca imi mai amintesc de vro cineva voi reveni!!! Apoi din varf, dupa un mic trombon, am plecat spre Cheile Tureni, pe drum ce sa vezi, ne taie autostrada calea :)) doar 40 km din ea sunt gata si tocmai calea noastra o taie .. dar am trecut un pod cu succes si poze .. si am ajuns deasupra de chei unde am poposit si unde am jucat un joc cu cercul ... apoi am continuat drumul .. before trecusem si pe langa un fel de canion si o turma de oi ..
Prin tureni a fost un mic incident cu o vaca fricoasa si un vacar enervant de agitat si recalcitrant! Apoi am ajuns la susa unde am mers cu 'ia-ma nene' ca asa am auzit ca se zice.
Seara nimic ca s aputem sa ne odihnim .. noi am mers pe la Ade si Ada ca sa mai chetuim pana au plecat ele in oras.

Duminica: hmm .. trezire tarzie .. sincer aici e un pic de ceata ... cred ca ne-am plimbat .. a da .. cred ca da ... hmm ... trebuie sa discut cu miha .. poate isi aminteste ea mai bine, desi nu am mari sperante..
Seara am fost in clubul Mephisto unde am petrecut pe tot felul de melodi, am baut bere din diverse sticle si am dansat pe jos, pe sus, pe unde am putut ... inainte de club am baut tuica/palinca - sp nedeterminata - si am jucat 3 joculete funny si l-am cunoscut pe Mihai cred .. tin minte fata, cu numele e mai greu... la final incepuse Laur (posesorul camerei unde eram) sa cante la chitara, dar am venit oamnei sa ne cheme in club .. btw la intrare pt bilet primeai 1 techila .. ne-am rentalnit cu multi oameni din prima seara gen Adelina si Bianca (cred - sper sa nu le incurc - ca Adelina a lipsit miercuri - picior rupt/ luxat sau ceva de genu - e bn cand se temina bn).
Super tare party-ul ala , am plecat intre ultimi, cu Laura si Naca, Vlad, Ioana, Vasi si Floricel ... Laura ne-a condus pana la camin pt o bere si o barfa mica .. imi plac chestiile astea!

Luni: dimineata a fost o ceata, am fost la un lp de gentica la 18 ... pana atunci ne-am plimbat pe la cantina si pe-acolo.
Seara Ade si Ada ne-au chemat la o cafea, iar pe la 22-23 au inceput jocurile de carti in camin (Ade si Ada au plecat in club totusi..) de genul trombon, macao/ septica americana - diverse stiluri (eu stiu cu J -umfli, A - stai si 7 - schimbi; in Buc: 4 - stai, A - schimbi, 2 si 3 - umbli si 2 peste 3 de alt ceva nu merge..) noi am jucat cu A- stai, 7- schimbi si 2 si 3 - umfli... combinatie misto. Apoi o runda de killer, e un pic cam boring , dar nah ... si in final mafia care ne-a tinut treji pana la 3-4 ... genial joc, criminali jucatori .. la propriu (m-au ucis de vro 4 ori minim! :(( ).. iar Macai s-a sinucis de 2 ori :)) .. fenomenal joc!
Cred ca a fost cea mai geniala seara de bere ever!!!

iar marti: trezire destul de devreme ca ne-a dar alarma kink! (dc eu nu dorm, nu dormiti nici voi!) apoi pe la 17 un lp de micro si apoi un pic de pribegit prin camin, hug cu Laura, Macai, Floricel, Andreea si Shimi (Simon cred ca e defapt numele, eu asa am auzit ca il stigau).. si apoi tren pana la 9 dim mierc aka azi cand am ajuns si eu la camin .. apoi incercare de curs si apoi incercare de conectare internetiala cu, Clujul... sper sa vina si ei la noi sapt viit in schimb .. I already miss em!
Maine ma intalnesc si eu cu restul fetelor vesele! sper ..

k, lasati un coment si voi p-aci ... ca eu am zbunghit-o la somn ... poze cand fac rost, fara peisaje acum .. am planuri mari :))
buh -bye!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu