duminică, 6 decembrie 2009

Identity, murder

Aseara am vazut un film remarcabil si foarte scary! Sincer, este foarte creepy!!!
Se numeste Identity!
Atentie spoilere!!!! Aka povestesc filmul!!! Cei ce nu au vazut sa sara de la semn la semn!!! - (*)
Actiune: un criminal urma sa fie executat a doua zi pentru 6 (cred ca atatea erau) crime petrecute cu nu stiu exact cati ani in urma, iar in paralel ne sunt prezentate alte personaje, 11 oameni care aparent nu au nici o conexiune: o familie, formata din mama, tomy(timoty cred ca e defapt numele) si Drcox (sincer nu stiu numele personajului, dar e actorul care il joaca pe dr cox in stagiarii), face pana (din cauza pantofului unei Tipe) si in timp ce Drcox incerca sa repare cauciucul, mama e lovita de o masina; in masina era o actrita si un fost politist(Ed), acesta incearca sa ajute, dar nu reuseste decat sa ii duca la cel mai apropiat motel unde era Larry; intre timp Tipa descopera ca drumul e inundat... by the way ploua torential; Ed pleaca spre un spital sa cheme o ambulanta, nu aveau mobil, semnal etc - tipic, dar pe drum se intalneste cu Tipa care ajung iar la drumul cel inundat, de unde ii iau un cuplu proaspat casatorit (Bonie si Giny) si ajung cu totii inapoi la motel; mai tarziu apar si un 'politist' si prizionerul lui.
(*) - povestire:
De aici incepe nebunia, logic, incep sa moara ... iar la fiecare cadavru aparea cheia de la camera in care statea. Pana aici nimic ciudat, dubios, neasteptat, dar dupa moartea lui Giny si Tomy cadavrele dispar si astia cred ca e nu stiu ce legenda despre care citise Giny, mai e si problema ca in frigider sunt mai multe cadavre, care erau acolo inainte sa vina Larry ... doar unu era bagat de el.. by the way, obviously si criminalul da coltul, iar 'politistul' era si el un criminal. Si cand toata lumea descopera ca legatura era data de nastere: 10 mai si toti aveau nume de state din SUA evident, totul sare la Malcom - criminalul condamnat - pe care un psiholog incerca sa il scape de moarte si sa il bage la nebuni ... Malcom se credea Ed si explica psihologul ca nu stiu de ce asta avea personalitati multiple care momentan se omorau intre ele si ca poate sa il scape doar daca omoara personalitatea care era criminala, zis si facut, scapa Tipa care avea visu sa aiba o ferma cu portocale, zis si facut si aici - za mind is misterious.
Intre timp psihologul il ia pe Malcom sa il transporte la spitalul de psihiatrie, si ei, de destepti ce este, il duc intr-o masina de politie in care se afla: criminal + psiholog + sofer.
Guess what, dap, Tomy scapase si ii omoara pe aiai: Tipa - in za mind, sofer + psiholog - reality... cica sa salvezi nebunii de la moarte...
(*) - end povestire!
Asa, deci morala: nu plecati pe ploaie, copii nu sunt inocenti, nebuni trebuie sa moara, politistii nu sunt politisti, nu toate iubitele sunt insarcinate si mai ales propria minte te poate ucide ... really fucked up.
Cand sun 11 si se vorbeste de mintea unui copil trebuie sa te gandesti ca va fi ceva foarte nebun! :))
Prima data am crezut ca este un alt film cu criminalul care poate fi oricare din ei si care ii termina rand pe rand, dar finalul este chiar super ... supa ce ca sperai sa scape cumva cineva, se termina si numaratoare, pe care evident nimeni nu o tinuse ... 11 people 10 rooms ... nebunie curata...
Sincer pe mine m-a speriat ideea ca pot ajunge undeva cu alti oamnei, blocat, criminali nebuni si totusi sa descopar alte realitati si nebunii... este foarte inspaimantator, personal idea ca ceea ce 'experimentez' eu zilnic este ... wonderland?... este foarte scary.
Dupa cum spune si posterul: The secret lies within.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu