sâmbătă, 26 decembrie 2009

last adictions... or not?


Oldboy, un film recomandat ... in afara de faptul ca este extrem de plictisitor, nu e nici prea sadic, nici scary, chiar daca ideea e geniala.
In primul rand, e prea monoton, adica nu te intriga sa vrei sa vezi ce urmeaza, doar daca nu iti zice cineva uitate ca fiecare faza conteaza... daca nu sti ca e misto finalul sincer dupa primele 15 minute il inchizi.


Stardust... o doamne ... distributie destul de buna, ideea e interesanta, dar au unele faze de doamne ajuta!
Eu m-am uitat din curiozitate si mai ales pentru ca erau foarte funny fantomele. In rest nu e decat un alt film cu vrajitoare si printi.



Numai ce am vizionat acest mare film, Hohoho ... e foarte enervant ... nu zic ca nu e in spiritul craciunului, dar sa fim seriosi, nu cred ca 'mosul' nu se gandea sa dea copilul pe mana unui gardian in loc sa se invarta cu el prin tot mallul .. serios ... cat despre tampenia hotilor. .. ca de obicei ... sincer e un fel de copie a lui singur acasa .. mai bine se numea singur in mall .. defapt cu mosul in mall ... cat despre final ... mult prea lacrimogen.




Caut aceasta carte de 3 ani si nu se gaseste in romana, pentru ca sincer, in engleza mi se pare un pic cam greu de citit, dar m-am apucat de ea ... si o voi termina la urma urmei e vorba de lestat si minunatele sale aventuri ... in care mai mereu o da i bara :))

Nu stiu de ce, dar de la o vreme ascult paramore fara oprire, oameni astia au niste melodii super tari ... cand am auzit de ei nu ma asteptam sa fie asa de misto, iar decode nu e chiar cea mai buna opera, dar e si ea buna. Si sincer, oameni astia suna mai bine live decat pe cd... serios .. daca vin si ei pe la noi voi face tot posibilul sa ajung!!
By the way iubesc stilul lui Haley .. si culoare parului ei !!!

Cat despre melodiile de pe ostul new
moon, cele mai ascultater de mine si cele pe care eu le recomand sunt: 1, 2, 4, 5, 7, 10,15,- cele rosi sunt cele mai tari dintre cele tari :D
Va asteptati sa le enumar, nu? Las ca se pot citi din poza .. daca nu ... ces't la vie .. poate chiar le voi enumara :P



Si acum sa vorbim despre viitor... si prezent ... e Craciun deci Merry Chrismas (gets hit by a shoe) ... ok, ok .. Craciun fericit, mai romanilor ... cei ce stiu, se recunosc ...
Ca de obicei ar trebui sa urz sanatate, fericire si pace ... dar nu ca daca e mai putin oameni e mai bine ... si daca sunt mai nefericiti sunt si ei ca mine si mai ales pace ... asta chiar urez .. nu in suflet ca acolo nu are de ce sa fie razboi, dar na ...
urare: sa aveti tot ce va doriti!



Si acum sa vorbim de filmele de viitor: in princial orphan - care am auzit ca e super si e in proces de vizionare ... iar case 39 care nu se gaseste .. oameni daca e asa bun dati la lume sa vada!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu