sâmbătă, 8 august 2009

skeit pe rezervatie

Dodo, ai putea spune ca e fata obisnuita din vecini, dar nu e asa, ochi ei verzi o tradeaza. Toti colegii ei, dar mai ales parinti spun ca este cea mai cuminte persoana din lume, dar nu e chiar asa, lui Dodo ii place sa se joace cu toti si cu toate, daca ii intrebi prietenii vei afla ca e cea mai buna din cartier la skateboarding si cea mai aventuroasa, ii place sa joace la limita, mai eles cand e vorba de vizitat locuri periculoase sau zone neumblate unde te poti rataci usor. Ii plac hainele elegante si negre, mai ales cand merge la scoala, iar combinatia negru cu purpuriu o utilizeaza mai mult in parcul cu skateboarding. Daca cineva iti spune ca e blonda, te gandesti mai intai la o brbie doll, apoi la o pipita, pitipoanca etc, dar daca ii vezi chipul, cu parul taiat in colturi, 6 sa fiu mai exacta, cu breton franjurat si codite de ata purpuri, iti schimbi total parerea.

Acum e timpul pentru noi inceputuri, Dodo se muta de la Bucuresti, din Tei, sa fiu mai exacta, in Simeria, intr-o casa de langa rezervatia Rezervaţia Naturală Arboretum, parinti ei lucrau acolo, iar ea avea sa mearga la cel mai apropiat lceu pentru clasa a 11-a.

Prima zi de scoala e mereu grea, mai ales pentru cei diferiti si noi, viata de licean e grea cand in oras nu exista locuri de skatebording. „Buza dimineata! Astazi ne vom prezenta noii noastre colege, Dodo. Poti sa iei loc acolo, langa... Andrei, Andrei fa cu mana..” „Aici, aici... nu ai cum sa ma ratezi..” spuse un baiat imbracat intr-un tricou verde cu un mare semn al pacii desenat pe el, brunet, cu par ceva mai lung, care avea in fata lui un caiet de desene si o carte de biologie. „Buna!” „Mda, buna.. ma consideri un ciudat, nu?” „Nu, tu?” „Vrei sa fiu sincer sau sa te mint frumos?” „Minte-ma frumos..” „Nu chiar.” „Mda, am inteles” „Hei ... Dodo, nu? Unde stai in oras? Unde lucreaza ai tai? Tie ce-ti place sa faci?” „Pai stau langa rezervatia biologica, parinti mei lucreaza acolo, imi plac plimbarile si skateboardingul ... tie?” „De parca i-as spune unei ciudate ca tine!” spuse baiatul cel blond cu o atitudine atotstiutoare. „Mda, toti sunt asa?” il intreba Dodo pe Andrei. „In afara de Cristi si Luis.. da! Hei iti place fizica?” „Da, de ce?” „Pentru ca ai o carte de experimente si pentru ca acolo mergem acum, vrei sa fi partenerul meu de laborator? Proful ma uraste de cand i-am scapt cheia intr-o solutie care a oxidat-o..” „Da, la urma urmei nu am alt partener si in plus, putei sa cureti cheia cu o alta solutie.” „Da? Hai sa mergem.”


va urma ...


poveste realizata impreuna cu brotacutza


orice asemanare cu realitatea este pur si simplu intamplatoare! >_<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu